Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakon zabranjuje konzumiranje alkohola.

Naši likeri

Jedinstveni okus tradicije pretočen u Wise Grus likere

Wise Grus ponosno predstavlja svoju ekskluzivnu liniju likera, pravu poslasticu za sva nepca koja cijene jedinstvene okuse i tradiciju u svakom gutljaju. U našoj kolekciji ističu se tri neodoljiva likera – Višnjevac, Viljamovka i Borovnička – svaki stvoren s pažnjom i predanošću kako bismo vam pružili nezaboravan doživljaj okusa. Liker od višnje, duboko ukorijenjen u našoj tradiciji, postao je omiljen u svakoj kući, posebno u srcu Slavonije. Uživajte u ovom idealnom aperitivu s bogatim mirisom višanja, obogaćenim nježnim notama marcipana u okusu i osvježavajućom notom svježih višanja. Liker od kruške viljamovke predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje raskošnih aroma.

Baršunasta nota zrelih krušaka savršeno se sjedinjuje s vrhunskim destilatom kruške viljamovke, stvarajući senzacionalan doživljaj okusa i izuzetan miris. Zaronite u svježinu šumskog voća s našim likerom od borovnice, koji se ističe neodoljivom bojom i svježinom mirisa. Nježna kiselost dodaje izuzetnu harmoničnost ovom likeru, čineći ga savršenim aperitivom za svaku prigodu. Prepustite se svakom gutljaju koji će vas očarati svojom sofisticiranom notom, dozvoljavajući da vas odvede na putovanje kroz vrhunsku eleganciju i hedonizam. Doživite užitak u svakom gutljaju s Wise Grus kolekcijom likera – gdje se tradicija susreće s modernim izazovima nepca, stvarajući nezaboravno iskustvo okusa.

VIŠNJEVAC

Liker od višnje dugo je vezan uz našu tradiciju i omiljen je liker u svakoj kući, a posebno u Slavoniji. Bogat miris višanja s nježnim notama marcipana u okusu, praćeno svježinom višanja, čini ovaj liker izuzetnim aperitivom. Poslužite ga lagano pothlađenog na 8 do 10°C.

VILJAMOVAC

Liker od kruške viljamovke je bez sumnje jedinstvena poslastica. Baršunasta i raskošna aroma zrelih krušaka spaja se s vrhunskim destilatom kruške viljamovke, stvarajući užitak okusa i izvanrednog mirisa. Predlažemo da ga kušate lagano ohlađenog na temperaturi od 8 do 10°C.

BOROVNIČKA

Liker od borovnice ističe se zavodljivom bojom i svježinom mirisa šumskog voća s nježnom kiselošću koja daje ovom likeru izuzetnu harmoničnost. Kao takav odličan je aperitiv koji predlažemo da poslužite lagano pothlađen na 8 do 10°C i prepustite se svakom gutljaju.