Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakon zabranjuje konzumiranje alkohola.

Naše rakije

Jedinstveni okus tradicije pretočen u Wise Grus rakije

Jedinstveni okus tradicije pretočen u Wise Grus rakije spaja ono najbolje od prirode s dugovječnim običajima slavonske ravnice. Tradicija, estetika i stil spojeni u čašici rakije – tradicionalnog pića koje jedinstvenim Wise Grus okusima obogaćuje hrvatsku ponudu finih alkoholnih pića, mijenja dosadašnju percepciju rakije i daje joj vrhunski status kakav zaslužuje. Isprobajte potpuno novi doživljaj rakije – tradicionalnog pića na svjetskom nivou! Tradicijska priprema i lokalno uzgojeni sastojci, objedinjeni su u vrhunski proizvod atraktivnog izgleda i okusa. Kušajte tradicionalno piće pripremljeno po staroj recepturi s lokalno uzgojenim sastojcima.

Povežite se s lokalnom poviješću, epskim pričama i mitologijom za sveobuhvatni doživljaj uživanja u rakiji. Pripremljen i za najzahtjevnija nepca, ovaj vrhunski proizvod, atraktivnog izgleda i okusa idealan je za konzumaciju u ugodnom društvu, kao tradicijski poklon i sinonim kvalitete svim ljubiteljima rakije. Wise Grus spaja ono najbolje od prirode s dugovječnim običajima slavonske ravnice. Spektar Wise Grus rakija neće se širiti, već ostaje 8 okusa vezanih uz Daruvar, odnosno Slavoniju. U ponudi su Viljamovka, Šljivovica, Loza, Breskva, Tepka, Dunja, Marelica ili Loza Barrique. Kušajte, doživite i uživajte u pomno biranim okusima pretočenima u nezaboravno iskustvo.

LOZA

Spajanjem dviju sorti Graševine i Chardonnaya nastaje ova lepršava lozovača, karakteristična po svojim voćnim i svježim mirisima zrelog grozda. Okusno, ova izuzetno bogata domaća rakija s dugom perzistencijom zadivit će svakoga.

BRESKVA

Ljetno voće koje u sebi objedinjuje osvježenje i pravu poslasticu. Topli ljetni dan i hladna rakija od breskve idealna su kombinacija za svakog ljubitelja dobre kapljice. Kušajte ovu rakiju ohlađenu i osjetite snagu sunca skupljenu u zrelim i sočnim slavonskim breskvama.

VILJAMOVKA

Kraljica među kruškama, viljamovka se odlikuje aromama zrele kruške i meda s lagano travnatim notama koje daju izuzetnu svježinu. Punoća okusa kruške i svježeg voća samo su neki od doživljaja koje ćete okusiti u ovoj voćnoj rakiji.

LOZA BARRIQUE

Spajanjem dviju sorti Graševine i Chardonnaya nastaje ova lozovača čvrstog karaktera. Mirise i okuse svježeg grožđa upotpunjuju mirisi začinskog bilja i vanilije koje dobiva odležavanjem u bačvama od slavonske hrastovine. Tanini iz hrasta daju ovoj rakiji zlatno jantarnu boju.

TEPKA

Ručno ubrana sa starih stabala i uzgojena bez doticaja s pesticidima, osigurava tepki mjesto u samom vrhu voćnih rakija. Stara, tradicionalna hrvatska sorta kruške mami mirisom svježe pokošene trave, s laganim citrusnim notama u pozadini. Kušajte je jednom i uvijek ćete joj se vraćati.

DUNJA

Svima poznati miris „dunje sa ormara” sada je sačuvan u boci ove vrhunske rakije te je spreman da ga otvorite i podijelite s najdražima. Miris meda i suhog sijena sljubljuju se s okusima svježeg ploda dunje s dugom perzistencijom koja će zadiviti i najzahtjevnije ljubitelje rakija.

MARELICA

Svima primamljiva i zanosna, marelica je nezaobilazna u kolekciji svakog ljubitelja voćnih rakija, a njen okus i karakterističan slatko-voćni miris se teško zaboravlja. Snaga slavonskog sunca koncentrirana je u svježim marelicama i pretočena u zlatne kapi destilata samo za vas.

ŠLJIVOVICA

Ovu rakiju karakteriziraju mirisi i okusi suhe šljive, cimeta, biskvita s nježnim notama gorkog badema. Dozrijevanjem u bačvama od slavonskog hrasta ova rakija dobiva zlatnožutu boju te punoću okusa koji upotpunjuje doživljaj prilikom konzumacije.