Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakon zabranjuje konzumiranje alkohola.

Poklon paketi

Uživajte u neodoljivim okusima Wise Grus rakije u vrhunskim paketima.

Uz poklon pakete Wise Grus rakije, uživanje u vrhunskom piću postaje još elegantnije i upečatljivije. Naša rakija, pripremljena od lokalno uzgojenih sastojaka i temeljena na tradicionalnoj recepturi, savršeno je piće za odvažne ljude koji znaju uživati u životu. Naši poklon paketi ne samo da sadrže našu vrhunsku rakiju, već i elegantne čaše koje će još više naglasiti njihovu privlačnost i stil. Ako ste zaista ljubitelj kvalitetnog alkoholnog pića, naši paketi vas neće razočarati. Birajte između paketa s malim bočicama od 0,05l, boce od 0,7l ili paketa koji uključuje čak i cigare i knjižice. Naši proizvodi su temeljeni na iskustvu, visokim estetskim vrijednostima i tradiciji tehnologije i povijesti, pružajući vrhunsku rakiju koja se osvaja međunarodne nagrade. Kupnja poklon paketa Wise Grus rakije je sjajan način da sebe ili svoje bližnje nagradite vrhunskim proizvodom koji odiše stilom, kvalitetom i tradicijom. Uzmite u ruke našu čašu, uživajte u okusima koje smo pomno odabrali i budite sigurni da ste odabrali samo najbolje.

Poklon paket #1

Experience

Savršen poklon za ljubitelje vrhunske rakije. Ovaj paket sadrži dvije elegantne čaše i šest malih bočica rakije od 0,05l. Svaka bočica je napunjena vrhunskom rakijom koja će vas očarati svojim karakterom i tradicionalnim okusom. Odaberite ovaj paket za ugodna druženja s prijateljima i obitelji ili kao dar posebnim osobama.
Naruči

  

Poklon paket #2

Gold

Paket Exclusive sadrži dvije elegantne čaše i bocu vrhunske rakije od 0,7l. Rakija je proizvedena od lokalno uzgojenih sastojaka i napravljena po tradicionalnoj recepturi. Ova rakija će vas očarati svojim bogatim i karakterističnim okusom te će biti savršen dodatak vašem domu. Odaberite ovaj paket kao poklon za ljubitelje rakije ili kao posebnu poslasticu za vašu kolekciju alkoholnih pića.

  

Poklon paket #1

Platinum

Paket Premium je savršen izbor za sve ljubitelje vrhunske rakije i cigara. Paket sadrži dvije elegantne čaše, bocu rakije od 0,7l, tri cigare, ukusne čokoladne praline i knjižicu o Wise Grus rakijama. Wise Grus rakija je proizvedena od lokalno uzgojenih sastojaka i napravljena po tradicionalnoj recepturi, dok su cigare pažljivo odabrane kako bi se upotpunio doživljaj uživanja u vrhunskom piću. Odaberite ovaj paket kao poklon za posebne prigode ili kao dodatak vašoj zbirci vrhunskih alkoholnih pića.
Naruči