Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakon zabranjuje konzumiranje alkohola.

Poklon paketi

Uživajte u neodoljivim okusima Wise Grus rakije u vrhunskim paketima.

Uz poklon pakete Wise Grus rakije, uživanje u vrhunskom piću postaje još elegantnije i upečatljivije. Naša rakija, pripremljena od lokalno uzgojenih sastojaka i temeljena na tradicionalnoj recepturi, savršeno je piće za odvažne ljude koji znaju uživati u životu. Naši poklon paketi ne samo da sadrže našu vrhunsku rakiju, već i elegantne čaše koje će još više naglasiti njihovu privlačnost i stil. Ako ste zaista ljubitelj kvalitetnog alkoholnog pića, naši paketi vas neće razočarati. Birajte između paketa s malim bočicama od 0,05l, boce od 0,7l ili paketa koji uključuje čak i cigare i knjižice. Naši proizvodi su temeljeni na iskustvu, visokim estetskim vrijednostima i tradiciji tehnologije i povijesti, pružajući vrhunsku rakiju koja se osvaja međunarodne nagrade. Kupnja poklon paketa Wise Grus rakije je sjajan način da sebe ili svoje bližnje nagradite vrhunskim proizvodom koji odiše stilom, kvalitetom i tradicijom. Uzmite u ruke našu čašu, uživajte u okusima koje smo pomno odabrali i budite sigurni da ste odabrali samo najbolje.

Poklon paket #1

Brandy gift in a box

Iznenadite svoje najdraže s ekskluzivnim Brandy Gift in a Box poklon paketom! Ovaj paket dolazi s premium rakijom po vašem izboru u boci od 0,7l, upakiranoj u prekrasnu poklon kutiju. Dostupne su dvije vrste kutija, prilagođene vašem ukusu. Ovaj poklon će zasigurno oduševiti ljubitelje kvalitetne rakije i dodatno ih razveseliti pažljivim pakiranjem u elegantnu kutiju.

Poklon paket #2

Experience

Savršen poklon za ljubitelje vrhunske rakije. Ovaj paket sadrži dvije elegantne čaše i šest malih bočica rakije od 0,05l. Svaka bočica je napunjena vrhunskom rakijom koja će vas očarati svojim karakterom i tradicionalnim okusom. Odaberite ovaj paket za ugodna druženja s prijateljima i obitelji ili kao dar posebnim osobama.
Kontaktirajte nas

Poklon paket #3

Gold

Paket Gold sadrži dvije elegantne čaše i bocu vrhunske rakije od 0,7l. Rakija je proizvedena od lokalno uzgojenih sastojaka i napravljena po tradicionalnoj recepturi. Ova rakija će vas očarati svojim bogatim i karakterističnim okusom te će biti savršen dodatak vašem domu. Odaberite ovaj paket kao poklon za ljubitelje rakije ili kao posebnu poslasticu za vašu kolekciju alkoholnih pića.

Poklon paket #4

Delicious

Paket DELICIOUS pruža kompletno gurmansko iskustvo s premium likerom od 0,7 litara po izboru, elegantnom WG čašicom te dodatkom ukusnih WG džemova od marelica i šljiva. Ovaj poklon je savršen za one koji uživaju u finim alkoholnim pićima i delikatesama.
Kontaktirajte nas

Poklon paket #5

Platinum

Paket Platinum je savršen izbor za sve ljubitelje vrhunske rakije i cigara. Paket sadrži dvije elegantne čaše, bocu rakije od 0,7l, tri cigare, ukusne čokoladne praline i knjižicu o Wise Grus rakijama. Wise Grus rakija je proizvedena od lokalno uzgojenih sastojaka i napravljena po tradicionalnoj recepturi, dok su cigare pažljivo odabrane kako bi se upotpunio doživljaj uživanja u vrhunskom piću. Odaberite ovaj paket kao poklon za posebne prigode ili kao dodatak vašoj zbirci vrhunskih alkoholnih pića.

Poklon paket #6

Business

Ovaj izvanredni BUSINESS paket, pažljivo kreiran za poslovne partnere i ljubitelje sofisticiranog stila, obuhvaća 0,7l odabrane premium rakije, dvije selektivno odabrane cigare, par odabranih WG čaša te Parker kemijsku olovku. Ovaj poklon zrači poslovnom elegancijom, savršenom za ozbiljne konzumente vrhunskih rakija koji cijene izuzetnost obogaćenu poslovnim šarmom.
Kontaktirajte nas

Poklon paket #7

Exclusive

Paket EXCLUSIVE predstavlja vrhunac luksuza i elegancije, namijenjen istinskim znalcima. Ovaj ekskluzivni set uključuje četiri odabrane premium rakije od 0,7 ml po vašem izboru, prateće dvije vrhunske cigare, sofisticirani rezač za cigare - sve to u premium crnom, drvenom koferu. Ova izuzetna kombinacija čini EXCLUSIVE paket neodoljivim izborom za one koji traže vrhunski doživljaj u svijetu vrhunskih pića s dozom neponovljivog luksuza.