Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakon zabranjuje konzumiranje alkohola.

Wise Grus osvojio dva zlata i srebro na natjecanju u Frankfurtu

Na jednom od najprestižnijih međunarodnih natjecanja u industriji alkoholnih pića, Frankfurt International Spirits Trophy, Wise Grus  je osvojio čak dva zlata i srebro! 
Zlatne su medalje osvojile Wise Grus Dunja i Lozovača, dok je Šljivovica dobila srebro.

Frankfurt International Spirits Trophy je renomirano međunarodno natjecanje koje okuplja proizvođače alkoholnih pića iz cijelog svijeta. Natjecanje se održava u Frankfurtu u Njemačkoj, a ocjenjuju se različite kategorije pića, uključujući vina, piva i jaka alkoholna pića.

Osvojiti medalju na ovom natjecanju predstavlja veliku čast i priznanje za svakog proizvođača. To je dokaz kvalitete, kompetencije stručnosti u proizvodnji alkoholnih pića. Osvojiti čak tri medalje, dvije zlatne i jednu srebrnu, iznimno je značajno postignuće za bilo kojeg proizvođača, a posebno za relativno mladog igrača na tržištu poput daruvarskog Wise Grusa.Hrvatska je poznata po tradicionalnoj proizvodnji rakija. Osvajanje medalja na ovom natjecanju pokazuje kako domaći proizvođači, kao što je Wise Grus, itekako mogu konkurirati i nadmašiti svjetske proizvođače.

7. izdanje Frankfurtskog međunarodnog trofeja

Tradicijska priprema i lokalno uzgojeni sastojci, objedinjeni su u vrhunski proizvod atraktivnog izgleda i okusa koji s pravom zaslužuje medalju. 

Ova izvanredna postignuća su dokaz kvalitete i stručnosti koju Wise Grus donosi u proizvodnju svojih rakija. Rakije su testirane i ocjenjivane od strane vrhunskih stručnjaka iz cijelog svijeta, koji su prepoznali kvalitetu proizvoda Wise Grus. 

7. izdanje Frankfurtskog međunarodnog natjecanja, na kojem je Wise Grus osvojio tri značajne medalje, održano je u povijesnoj dvorani u frankfurtskom Palmengartenu od 14. do 15. travnja 2023. godine. Organizator događaja doveo je preko 500 kušača koji su ocjenjivali vina, piva i žestoka pića.

Žiri je pritom bio sastavljen od stručnjaka poput sommeliera i enologa te prosvijećenih amatera koji zastupaju ukuse budućih potrošača. Stoga se s pravom može reći kako su rakije testirane i ocjenjivane od strane vrhunskih međunarodnih stručnjaka, koji su prepoznali kvalitetu proizvoda Wise Grus.

Tijekom natjecanja pregledano je 4120 vina, piva i jakih alkoholnih pića, a ukupno je 1320 uzoraka nagrađeno medaljom. Među kojima su 182 uzorka dobila veliku zlatnu medalju, 876 uzoraka dobilo je zlatnu medalju, dok su 262 uzorka osvojila srebrnu medalju.

Postizanje zadanih ciljeva

Od samog početka poslovanja cilj tvoraca Wise Grusa bio je prezentirati rakiju na stranim tržištima, te ju učiniti prepoznatljivim i daleko izvan naših granica. A ovim nagradama navedeni se ciljevi već i ostvaruju. Osvajanje prestižnih međunarodnih nagrada poput ovih medalja na natjecanju u Frankfurtu velika je čast za Wise Grus i hrvatsku proizvodnju rakija, a ujedno je i priznanje za trud i rad koji se ulaže u proizvodnju kvalitetnih proizvoda.
Rakije Wise Grus su dokaz da hrvatski proizvođači mogu proizvesti vrhunske rakije koje se mogu usporediti s najboljima na svijetu.