Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakon zabranjuje konzumiranje alkohola.

Duplo zlato i srebro na najvećem i najprestižnijem natjecanju u svijetu alkoholnih pića

Wise Grus, renomirani proizvođač alkoholnih pića, zasjao je na najvećem i najprestižnijem natjecanju u svijetu alkoholnih pića – 2023 San Francisco World Spirits Competition.

Ovaj događaj okuplja vrhunske stručnjake iz industrije koji s velikom strašću ocjenjuju i prepoznaju kvalitetu pića iz cijelog svijeta. Na tom prestižnom natjecanju, Wise Grus je osvojio nove medalje – dvostruko zlato i srebro.

Dvostruko zlato za Lozu Barrique

Izvanredna Loza Barrique nagrađena je dvostrukim zlatom, što je za Wise Grus iznimno priznanje za vještinu i posvećenost. Loza Barrique predstavlja vrhunski spoj tradicije i suvremenog pristupa u proizvodnji rakije od grožđa. Ova posebna rakija, nudi nevjerojatnu kompleksnost okusa i profinjenu aromu, koja je oduševila ocjenjivačku komisiju.

Spajanjem dviju sorti Graševine i Chardonnaya nastaje ova lozovača čvrstog karaktera. Mirise i okuse svježeg grožđa upotpunjuju mirisi začinskog bilja i vanilije koje dobiva odležavanjem u bačvama od slavonske hrastovine. Tanini iz hrasta daju ovoj rakiji zlatno jantarnu boju.

Srebro za Šljivovicu

Na ovom prestižnom natjecanju Wise Grus je osvojio srebro za svoju premium Šljivovicu. Ovo iznimno priznanje potvrđuje izvrsnost njihovih tehnika destilacije i pažljiv odabir najkvalitetnijih plodova šljive.
Ovu rakiju karakteriziraju mirisi i okusi suhe šljive, cimeta, biskvita s nježnim notama gorkog badema. Dozrijevanjem u bačvama od slavonskog hrasta ova rakija dobiva zlatnožutu boju te punoću okusa koji upotpunjuje doživljaj prilikom konzumacije.

Dokaz izvanredne kvalitete

Ocjenjivačka komisija, koju čine najugledniji i najiskusniji stručnjaci u industriji, ima ključnu ulogu u San Francisco World Spirits Competition. Njihovo znanje i stručnost jamče da samo najbolji proizvodi budu nagrađeni. Stoga su medalje koje je osvojio Wise Grus dokaz izvanredne kvalitete njihovih rakija.

San Francisco World Spirits Competition ponosno nosi titulu najvećeg i najprestižnijeg natjecanja u svijetu alkoholnih pića. Sudjelovanje i uspjeh na ovom natjecanju predstavlja vrhunac svakog proizvođača i dokazuje izvrsnost i kvalitetu proizvoda.

Wise Grus se s ponosom može pohvaliti svojim medaljama, te nastaviti graditi svoj ugled kao jedan od kvalitetnih i prepoznatljivih hrvatskih proizvođača alkoholnih pića na svjetskoj sceni.